Diensten

Bloemendaal Bandenservice heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, daarom vindt u bij ons alleen banden voorzien van het E-keurmerk. Dit geldt niet alleen voor onze topmerkbanden, maar voor ál onze banden en dus ook voor voordelige banden van budgetmerken. Het E-keurmerk geeft aan dat een autoband een EU-typegoedkeuring heeft en dus gegarandeerd voldoet aan de eisen die binnen Europa aan autobanden worden gesteld.  U kiest dus niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid, zekerheid en service.

Naast de vele soorten autobanden zijn wij ook leverancier van truck, heftruck, industrie en tractor banden.

Bij ons vindt u aluminium velgen met zomer- en winterbanden voor alle gangbare personen auto’s, SUV’s, terreinwagens en bestelwagens. Als compleet wiel met de band van uw keuze kant en klaar gemonteerd en uitgebalanceerd.

Het uitlijnen van een auto is een vak apart. Een verkeerd uitgelijnde auto rijdt niet prettig, trekt scheef en leidt tot een te hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage. Laat daarom uw banden uitlijnen door de specialisten van Bloemendaal Bandenservice. Uw auto is beter bestuurbaar en u bespaart op extra brandstofkosten. Zo is het uitlijnen van uw auto een waardevolle investering in uw veiligheid en het rendement van uw banden.

Merkt u dat uw stuur of stoel trilt tijdens het rijden? Dan is de kans groot dat er sprake is van een onbalans en de banden gebalanceerd moeten worden. Bij het balanceren wordt het gewicht weer gelijkmatig over de banden verdeeld en zijn trillingen van het stuur of stoel verleden tijd. U kunt voor banden balanceren zonder afspraak bij ons terecht!

Schokdempers zijn uitermate belangrijk voor de wegligging en de remweg van de auto. Op de remmen na de zwaarst belaste delen van een auto, maar in tegenstelling tot de remmen geeft de zichtbare toestand van de dempers geen uitsluitsel over de werking.

Alleen ervaren monteurs kunnen de werking juist beoordelen. Laat daarom regelmatig uw schokdempers controleren op goede werking.

Wij hebben alle apparatuur in huis om van uw auto de schokdempers op juiste en snelle wijze te vervangen en uw auto daarna met onze digitale uitlijnapparatuur weer perfect op de wielen te zetten zodat uw auto weer veel veilige kilometers kan maken.
Met minder banden slijtage veiliger weggedrag en kortere remweg vooral bij nat weer.

Schokdemper controle doen wij snel en op de schokdempers zelf hebben wij reg​elmatig zeer scherpe aanbiedingen.

Een uitlaat (tussendemper of achterdemper) gaat niet een heel leven mee! Niet verwonderlijk voor een onderdeel dat onder de auto is gemonteerd en dagelijks blootgesteld wordt aan grote temperatuurverschillen, weersinvloeden, vocht en trillingen. Het is daarom belangrijk om een goede uitlaat onder de auto te hebben. Is uw uitlaat aan vervanging toe? Wij verzorgen dit graag voor u. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor sportuitlaten; Laser, Remus, Sebring, we kunnen het allemaal voor u verzorgen.